Logo for forlaget Vergil

Udgivelser fra forlaget Vergil

Ordet er dig nær Pilgrimsbjerget Drengen og sommerfuglen Kærlighedsbreve

Sjælekald Sjælekraft Sjælefrø Lyt Kontakt og bogbestilling

Foto af bogen Sjælekald

Fakta om bogen:

Titel: Sjælekald
Forfatter: Michael von Bülow
Sidetal: 168
Indbinding: Hardcover
Dimensioner: 12,5 x 19,5 x 1,6 cm
Forlag: Vergil
ISBN-nummer: 978-87-995127-3-7
Udgivelsesdato: 12. april 2013
Vejl. udsalgspris: 169,95 kr.

Sjælekald

Sjælekald er troens og sandhedens poesi. Når sjælens frihedstrang bliver stor nok, udsender den sit kald. Svaret lyder i form af Sangen fra Faderen, der kalder gudsfrøet i mennesket til live. Hjertet vågner af sin dvale og hører Sangen fra Moderen, som leder det til sjælens jordiske tempel. Her fylder sjælen det åbnede hjerte og vækker mindet om det kærlighedsfødte barn. Sangen fra barnet leder mennesket ud på den lange rejse mod frihed, der fører til hjemmet i Faderen – sjælens frigørelse af stoffet.


Bogen er tredje og sidste del af en cyklus, der i digterisk form følger sjælens udvikling gennem tro, kærlighed og forvandling. De øvrige titler er Sjælefrø og Sjælekraft. (bogens bagsidetekst)

CitatlogoOrdene i samlingen berører (...) mig på en rar, varm måde. Som når man genkender noget man godt ved, eller blot aner, men som man bare ikke kan sætte ord på. Det gør digteren her, og med held, synes jeg ... Bülow har med sin cyklus skabt en lille oase af spirituel sjælsdigtning. (uddrag af bibliotekernes lektørudtalelse)


Se artikel fra Lokalavisen Frederikssund 28.5.2013

© Poul Michael von Bülow 2020