Logo for forlaget Vergil

Udgivelser fra forlaget Vergil

Ordet er dig nær Pilgrimsbjerget Drengen og sommerfuglen Kærlighedsbreve

Sjælekald Sjælekraft Sjælefrø Lyt Kontakt og bogbestilling

Foto af bogen Pilgrimsbjerget

Fakta om bogen:

Titel: Pilgrimsbjerget
Forfatter: Poul Michael von Bülow
Sidetal: 132
Indbinding: Paperback
Dimensioner: 12 x 19 x 1 cm
Forlag: Vergil
ISBN-nummer: 978-87-995127-8-2
Udgivelsesdato: 22. april 2020
Vejl. udsalgspris: 99,95 kr.

Pilgrimsbjerget

Pilgrimsbjerget  er en vandring i fantasiens og poesiens verden. På sin vej mod slutmålet, det mægtige og mytiske pilgrimsbjerg, gennemlever bogens pilgrimsfortæller fem stadier, der kendes fra såvel den kristne fortælling som Østens visdomstradition. Han oplever at blive født på ny. Han gennemgår en renselse og forvandling. Og han ofrer noget af sig selv, før han til sidst kan stige op til noget højere og større. Pilgrimmen, som også er poet, nedfælder sine indtryk i vers til inspiration for andre pilgrimme på livets vej.
(bogens bagsidetekst)

Citatlogo... rytmen bærer en, som en mantrisk messen, igennem pilgrimmens inspirerende og fantasifulde vandring. En bog der vil glæde søgende og kontemplative sjæle på livsrejsen ...
(uddrag af bibliotekernes lektørudtalelse)


Organist Allan Diehl har skrevet en sats for orgel og kor/solister, der egner sig til musikalsk fremførelse af tekstmateriale fra Pilgrimsbjerget, fx ved et pilgrimsarrangement i en kirke. Klik på et af linkene herunder for at se eksempler med tekst og noder. Kontakt gerne Allan Diehl, 35 26 24 30, eller Michael von Bülow, 23 26 23 19, hvis du planlægger eller har en idé til et pilgrimsarrangement, hvor materiale fra Pilgrimsbjerget kunne passe ind.


Hent korsats til sang i kanon

Hent korsats til firestemmig sang

© Poul Michael von Bülow 2020