Logo for forlaget Vergil

Udgivelser fra forlaget Vergil

Ordet er dig nær Pilgrimsbjerget Drengen og sommerfuglen Kærlighedsbreve

Sjælekald Sjælekraft Sjælefrø Lyt Kontakt og bogbestilling

Foto af bogen Lyt

Fakta om bogen:

Titel: Lyt
Forfatter: Michael von Bülow
Sidetal: 160
Indbinding: Paperback
Dimensioner: 12 x 19 x 1,2 cm
Forlag: Vergil
ISBN-nummer: 978-87-995127-1-3
Udgivelsesdato: 12. juli 2012
Vejl. udsalgspris: 99,95 kr.

Lyt

Lyt er udvalgte digte skrevet i perioden 2007-2011. Titlen, som er taget fra et af digtene, rummer en opfordring til at lytte indad efter den stemme, der er hørbar overalt i naturen, også i den menneskelige natur. Naturen er det udfoldede og tilnærmelsesvis perfekte udtryk for nogle universelle – nogle vil sige guddommelige – principper, der er indfoldede i en indre årsagsverden. En verden, som er skjult, men ikke utilgængelig for den, der er i stand til at dæmpe den ydre støj og lytte med hjertet. (bogens bagsidetekst)

CitatlogoMichael forener en stor sprogsans med et nænsomt, poetisk hjerte og en klingende klar spirituel dybde. Der er noget rørende enkelt over hans livsglæde gennem ordenes medium, men det bliver ikke naivt på den letkøbte måde. Det er graciøse vers med dybde ... Den nænsomme enfoldighed er forbundet med modnet visdom og yndefuld finurlighed. (uddrag af anmeldelse i Visdomsmagasinet)


CitatlogoEn stor samling af forfatterens rimfaste digte, der besynger Jorden og naturen, menneskenes samvær og har spirituelle håb om et godt liv. (uddrag af bibliotekernes lektørudtalelse)


Se anmeldelse i Visdomsmagasinet 21.9.2012

Se artikel fra Frederiksborg Amts Avis 21.8.2012

© Poul Michael von Bülow 2020